logo-femke-oepts-beeldstrateeg_groter

Door de unieke combinatie van sterk beeld én een krachtig merk maken we direct helder waar je als bedrijf voor staat

Femke Oepts - Mijn verhaal

stippenlijntje

Als jong meisje wilde ik heel graag iets creatiefs gaan doen als toekomstig beroep. Kunstenaar, etaleur, stylist of fotograaf.
Net als mijn vader. Hij runde samen met twee fotografen een goedlopende en één van de grootste fotostudio’s in het centrum van Amsterdam. Direct na het afronden van mijn studie startte ik echter een mooie carrière in het bedrijfsleven. Ik heb onder andere gewerkt bij grote bedrijven als Canon, Honig, Heinz, Nestlé en Rabobank. Prachtige commerciële bedrijven om voor te werken.

Heel veel geleerd op het gebied van commercie; waarom zou een klant voor jou kiezen?
Ook veel geleerd over Communicatie; hoe breng je beeld en tekst op de juiste manier bij de klant onder de aandacht?
En een schat van informatie ingewonnen over Marketing; wat kunnen we doen om de doelgroep te raken en aan ons te binden?

Door de unieke combinatie van sterk beeld én een krachtig merk maken we direct helder waar je als bedrijf voor staat

Professie in Beeld

En toch...

stippenlijntje

En toch... begon het weer te kriebelen. Na ruim 6 mooie jaren met een traan Canon Nederland op eigen initiatief verlaten om meer invulling te kunnen geven aan mijn toekomstige droom: samen met de klant bepalen hoe zij de identiteit van hun bedrijf, merk en/of product zowel intern als extern nog beter kunnen uitstralen.

Na mijn studie als vakfotograaf aan de School voor Fotografie, heb ik mijn carrière in het bedrijfsleven definitief ingewisseld voor het zelfstandig ondernemerschap.

Vanuit mijn eigen mooie bedrijf aan de Beverkoog in Alkmaar help ik nu bedrijven het fundament van hun organisatie te vinden (of te herstellen) en van daaruit hun bedrijf en/of merk strategisch in de markt te zetten en uit te bouwen. Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen? Neem gerust contact op om te sparren over hoe je meer resultaat bereikt met beter beeld.

Mijn passie is om bedrijven te laten groeien in klanten en/of omzet

stippenlijntje

Het allerliefste geef ik ze een herkenbare, krachtige identiteit en verbind ik ze op de best mogelijke manier aan mensen. Om dat te realiseren maak ik gebruik van vier pijlers, waarmee ik je graag kennis laat maken.

In de meeste gevallen kom je met alle onderdelen in aanraking, omdat ik erin geloof, dat juist dát de meest effectieve manier is om je bedrijf en/of merk succesvol te laten groeien.

logo-femke-oepts-beeldstrateeg
ProfessieInBeeld-wit

Contact opnemen

Femke Oepts
Beeldstrateeg

De OndernemersTuin
Ruimte: 1.02
Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar

T: 06 20 67 32 35
E: femke@beeldstrateeg.com