Wat zeggen anderen?

Huub Meijer, Klaver Autogroep

Play Video
stippenlijntje

Dorien Witte
Witte Uil

Wauw Femke, ik vind de foto’s echt waanzinnig mooi!! Echt heel blij mee. Je hebt ‘mij’ erop gekregen, zoals ik ben.

dorien-witte
stippenlijntje
taqa

Polleke Peeters
Communications Manager TAQA Netherlands

Ik heb je foto's gezien, sterker nog, een aantal prijken hier al in een serie op onze interne TV schermen. Ze zijn erg mooi geworden en we kunnen ze zeker nog voor andere doeleinden gebruiken. Ik zal zeker aan je denken als we weer een groot project hebben waarvoor we een fotograaf willen inhuren.

stippenlijntje

Dennis Ruwiel
Mechanical Engineering Team Lead & Technical Authority Mechanical (Static) bij TAQA

Super fotos!!!!!!!!!! Ik ben er trots op!
Hartelijk dank en graag tot de volgende shoot!

dennis-ruwiel
stippenlijntje
annejet-de-blecourt

Annejet de Blécourt
JETTING | Bureau voor Leiderschapsontwikkeling

Als Beeldstrateeg combineert Femke het beste van twee werelden: strategische marketing & bedrijfsfotografie. Dus enerzijds begeleidt ze het neerzetten van een missie, visie, waarden en anderzijds vertaalt ze die door naar bijpassende beelden voor website, social media en andere uitingen. Daardoor is de uitstraling naar buiten duidelijk en congruent. Dat maakt de samenwerking met haar sterk. Ik ben blij met het resultaat van de re-branding voor JETTING en ik kan Femke van harte aanbevelen!

Waarschuwing: Femke gaat voor het beste resultaat en praat je niet naar de mond; ze kan dan behoorlijk irritant zijn ;-))

stippenlijntje

Floor Schouten - More Floor

Voor een professionele fotoserie voor/van jouw bedrijf of merk kun je het beste bij Femke terecht.

Van begin (strategie en doeleinden) tot einde (livegang) zorgt Femke voor het beste resultaat.

Als professional pakt zij de lead. Daarbij is Femke zeer vriendelijk in de omgang.

Het resultaat is fantastisch!

floor-schouten
stippenlijntje
karin-witte

Karin Witte, coach in bewustzijn

De marketingstrategische sessies bij Femke waren in één woord verhelderend. Ik heb o.a. geleerd om van binnen naar buiten te communiceren met betrekking tot mijn bedrijf. Daarnaast heb ik inzicht gekregen om vanuit mezelf te handelen in plaats vanuit mijn producten.

Femke stelde tijdens de verschillende inhoudelijke sessies goede en kritische vragen waarover ik moest nadenken. Dit heb ik als zeer fijn ervaren.

Femke is daarnaast prettig in de omgang, nuchter en to-the-point. Na de marketingstrategische sessies heeft zij aan de hand van het door haar vervaardigde beeld- en marketingplan het verhaal van mijn bedrijf TOP vertaald naar krachtige beelden. Ik kan Femke van harte aanbevelen!

stippenlijntje

Jelle van der Zwaan, Chief Operations Officer (COO) BOAL GROUP

Dank Femke voor je prachtige foto’s! Je hebt als geen ander het gevoel om de kracht van mens en techniek samen in beeld te brengen. Topper!

Echt prachtige foto’s weer! Heel tevreden!

boal-group
stippenlijntje
annelies-jonk-brouwer

Annelies Jonk-Brouwer, PRI Coach - Therapeut

Femke is een beeldstrateeg:

  1. Inzicht
  2. Marketingstrategie
  3. Creativiteit
  4. Bedrijfsfotografie

Dus:
Wil je een doortimmerd Beeldplan
Wil je een Boost your Brand
Wil je een uniek en persoonlijke Beeldbank
Heb je een uniek verhaal te vertellen

Femke haar passie is om een bedrijf te laten groeien in klanten én omzet. Het allerliefste wat Femke doet is bedrijven een krachtige herkenbare identiteit geven dat hen verbindt aan de mensen.

En dat kan ik volop beamen, Femke heeft mijn bedrijf prachtig in beeld gebracht. Ik ben er heel erg content mee!

stippenlijntje

Robin Ruiter, Algemeen Directeur Protakt

‘Wat een prachtige afbeeldingen! Ik ben oprecht onder de indruk. Het geeft wat mij betreft een heel mooi beeld van wie we zijn en waar we voor staan, met name ook de werkplaats.’

robin-ruiter
stippenlijntje
technikeur-inspecteur

Thijs van Baar, Directeur Technikeur

‘Femke heeft een zwak voor medewerkers in technische vakken. Hierdoor weet zij het persoonlijke stuk op de werkvloer zeer goed in beeld te vatten. Tijdens het maken van haar foto’s houdt zij goed rekening met de eerder gedeelde bedrijfsfilosofie zodat de uiteindelijke beelden tevens geschikt zijn voor promotie en werving van medewerkers.’

stippenlijntje

Rianne Demmers, Admers Advies

‘Vandaag ging ik even door onze Admers Advies website. Opeens bracht een foto mij terug naar twee maanden geleden. In het midden van ons kantoor stond Femke Oepts op een trapje geklemd tegen de zoldering om de juiste hoek te vinden voor een mooie foto. Echt Femke, perfectionist en oog voor een mooie compositie.

Femke is twee dagen aan het fotograferen geweest op ons kantoor. Alles werd uit de kast gehaald om ons bedrijf en onze klanten zo mooi mogelijk in beeld te brengen.Wat zijn de thema’s, wat is jullie bedrijfsfilosofie, wat willen jullie uitstralen? De voorbereiding zorgde er al voor dat we alle vertrouwen hadden dat er een mooie set foto’s zou komen. En terecht, het resultaat is prachtig. De foto’s sluiten prachtig aan bij wat en wie wij willen zijn, de bedrijfskleur komt consequent terug.

Femke werkt van uit jouw bedrijfsfilosofie, jouw bedrijfskleur. Dus tegenwoordig denken wij blauw. En als we blauw denken, denken we aan Femke. Als je jouw bedrijf prachtig in beeld wil hebben, moet je Femke hebben.’

rianne-demmers
stippenlijntje
mirelle-draaijer

Mirelle Draaijer, Eigenaar Ligthart Uitvaartzorg

‘Ik vertelde over mijn vak en werkwijze en Femke begreep exact wat ik wilde. Ze maakte ter verduidelijking een moodboard, een Beeldplan en een briefing en ging vervolgens op zoek naar passende locaties voor de fotoshoot. Voor mijn website en andere communicatie-uitingen heb ik nu prachtig, uniek en passend beeldmateriaal.’

stippenlijntje

Ron Jacobs, Eigenaar Jacobs Advies- en Administratiekantoor

‘Femke heeft op een zeer prettige en professionele manier een beeldbank voor o.a. onze nieuwe website gemaakt, waardoor we nu als bedrijf onderscheidend, authentiek, persoonlijk en vooral vindbaar en aantrekkelijk zijn.’

ron-jacobs
stippenlijntje
empower-you

drs. Jolene Hettinga-Zagers, eigenaar Empower You

Femke heeft een uitgesproken visie op het creëren van sterk beeld, met minder neemt ze geen genoegen! We hebben voor onze bedrijfswebsite Femke ingeschakeld om onderscheidende foto’s te maken waarmee we er als Loopbaanadviesbureau echt uitspringen. Zij heeft ons stap voor stap begeleid in het bepalen van de juiste stijl, onze missie en visie helpen zichtbaar te maken in de foto’s. Al deze elementen kwamen samen in de shoot. We hebben enkele klanten gevraagd om mee te werken, tot op de dag van vandaag krijgen we complimenten over de professionele, heldere foto’s. Sommige mensen geloven zelfs niet dat het gewoon klanten zijn en geen professionele modellen.

Het is prettig om met Femke te werken, ze is professioneel, maar mensgericht, houdt regie, maar neemt ook ruimte om te experimenteren. Voor een volgende shoot schakelen we haar zeker nog een keer in.

stippenlijntje

Dolinda Böckling, Directiesecretaresse Forbo Flooring Systems

‘Femke kennen wij als een gepassioneerde beeldstrateeg! De mensen staan ontspannen op de foto alsof er geen camera aan te pas is gekomen. Ze maakt niet alleen prachtige foto’s, maar leeft zich ook goed in en adviseert op een deskundige manier over slimme inzet van het beeldmateriaal, zodat doelstellingen makkelijker behaald worden en je als bedrijf nóg zichtbaarder wordt.’

referentie-forbo-flooring
stippenlijntje
mireille-bot-otto

Mireille Bot-Otto

'De passie en het grote talent voor fotograferen vallen direct op als Femke Oepts achter haar camera aan het werk is.

Vol enthousiasme en positiviteit legt ze de persoon die ze vóór haar camera heeft vast.

Femke heeft oog voor details en de omgeving en houdt het doel voor ogen, wat resulteert in ontspannen portretfoto’s  en krachtige reportages.

De liefde voor het fotografievak en haar serieuze aanpak zorgen voor een prachtig eindresultaat. Femke Oepts is een absolute aanrader!'

stippenlijntje

Dick Pieters - IGNIUS

'Femke Oepts heb ik leren kennen als lid van het BNI Chapter Victorie. In die rol werken wij actief samen om e.e.a. soepel en effectief te laten verlopen. Ook pitchen wij onszelf en onze dienstverlening. Femke valt op door iedere keer met een creatieve, aansprekende foto te komen ter ondersteuning hiervan. Op die manier is het niet alleen het praatje maar vooral ook het plaatje dat krachtig ondersteunt en daardoor de pitch nóg krachtiger maakt. Op die manier is haar boodschap zeer de moeite waard. Daarnaast koppelt Femke haar professionaliteit moeiteloos aan een fijne, sympathieke en toegankelijke persoonlijkheid. Kortom: Samenwerken met Femke is plezierig en haar boodschap is zeer de moeite waard!'

dick-pieters
stippenlijntje
margreet-zijlstra

Margreet Zijlstra - Gifts4Promotion

'Je kent dat wel, een foto met je smartphone is zo gemaakt. Maar dan zoek je de juiste zakelijke bedrijfs- of profielfoto in die eindeloze gallerij…. en die zit er dan net niet tussen. De foto’s zijn dan te veel over- of onder belicht, verkeerde achtergrond en zonder beeldstrategie gemaakt, kortom zakelijk onprofessioneel.

Fotograferen met oog voor detail is een vak op zich! Femke Oepts biedt jou dé ultieme oplossing. Femke is een fotografische vakvrouw én beeldstrateeg en maakt voor jou de perfecte bedrijfs- en profielfoto. In haar fotostudio en op locatie zorgt Femke voor een professionele opstelling en wordt jouw bedrijf strategisch op de foto gezet. De foto’s zijn bij uitstek zeer geschikt voor jouw website, drukwerk en overige sociale media- en marketingcampagnes. Kortom een lust voor het oog!

Dus ben je op zoek naar een fotografische beeldstrateeg voor jouw beste bedrijfsfoto’s?, dan kan ik jullie Femke Oepts van harte aanbevelen.'

stippenlijntje

Elke Klaver - Klaver Autogroep

'Wat een mooie collectie met beelden!

We zijn er heel blij mee!

Ik heb de LR bestanden al doorgestuurd naar onze websitebouwer. Ik ben zo benieuwd naar het eind resultaat!'

elke-klaver
stippenlijntje
referentie_stemar

M. Rood, Technical Director

‘Het evaluatieformulier heb ik ingevuld zoals ik het heb beleefd, dat dat resulteert in het mooie eindcijfer van een 9; dat is jouw eigen verdienste….

De informatie is oke en to the point, zeker met de voorbeelden.
Opdrachten waren prettig, geven ruimte om zelf te denken en door het snel gezamenlijk te overleggen wordt het ook niet te groot.

Presentaties zijn goed. Opbouw is logisch, niet te veel tekst op sheets. Goede uitleg erbij.
Jouw eigen locatie is prettig, niet te veel afleiding.

Terugkijkend op de diverse strategiesessies; dan heb ik het gevoel dat we in korte tijd goede stappen hebben gezet.

stippenlijntje

Wendy Dekker, jobcoach bij Partner in Werk

 

‘Naast een professionele sfeer, zorgt Femke ook voor een prettige sfeer op de shoot en staat ze open voor ideeën. Het resultaat van mijn zakelijke foto heeft mijn LinkedIn pagina een nieuwe look gegeven, waardoor bedrijven mij als jobcoach bij Partner in Werk veel beter kunnen vinden.’

wendy-dekker
stippenlijntje
marjan-mak

Marjan Mak, Marketing Communications Professional Stichting IRIS

‘Femke heeft aan een half woord genoeg. Ze weet bij elk project, hoe verschillend ook, de juiste sfeer over te brengen en aansluiting te vinden bij onze kernwaarden. Ze kan daarnaast heel goed modellen op hun gemak stellen, waardoor ze altijd het maximale ‘eruit’ haalt. Ik krijg na afloop vaak de opmerking dat het ‘de beste foto is die ooit van hen genomen is’. Door haar waardevolle bijdrage als beeldstrateeg helpt zij de interne mobiliteit onder leraren in het voortgezet onderwijs te vergroten.’

stippenlijntje

Bedrijven waar ik o.a. voor werk:

stippenlijntje
logo-femke-oepts-beeldstrateeg
ProfessieInBeeld-wit

Contact opnemen

Femke Oepts
Beeldstrateeg

De OndernemersTuin
Ruimte: 1.02
Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar

T: 06 20 67 32 35
E: femke@beeldstrateeg.com