Bereik meer mensen, krijg meer klanten en verhoog je omzet met mijn zakelijke portretfotografie.

Zakelijke portretten

stippenlijntje

In deze categorie vind je voorbeelden van zakelijke portretten, die voor ondernemers zijn gemaakt ten behoeve van marketing doeleinden, social media of interne communicatie.

 

Marketing doeleinden:

Geef jouw website, visitekaartje of andere marketinguiting een persoonlijke uitstraling met professioneel gemaakte zakelijke portretten. Je bent het eerste contact en het visitekaartje van jouw onderneming. De foto’s worden op zo’n manier gemaakt, dat het imago en de persoonlijkheid van de organisatie op de juiste manier gereflecteerd wordt.

 

Social media:

LinkedIn of andere social media platformen bieden met hun profielfoto’s de eerste indruk van jou naar je doelgroep. Deze foto is een verlengstuk van jou, je bedrijf en/of je merk.

 

Interne communicatie:

Je kunt jouw medewerkers in één stijl laten fotograferen. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor interne communicatiedoeleinden zoals een intranetsite.

Wat zeggen anderen?

stippenlijntje
mirelle-draaier

Mirelle Draaijer, Eigenaar Ligthart Uitvaartzorg

 

‘Je moet met je tijd meegaan en vernieuwend zijn.’ Na 5 jaar was het dus tijd om mijn website rigoureus te verbeteren. We hebben om tafel gezeten om o.a. kleuren en stijlen te bespreken. Femke verstaat haar vak ontzettend goed. Ze neemt de tijd om een zo perfect mogelijke foto te maken. Mijn website is nu fris en kleurrijk geworden met prachtige foto’s van Femke. Ze raakt meteen de kern!’

Mirelle Bot - Otto

De passie en het grote talent voor fotograferen vallen direct op als Femke Oepts achter haar camera aan het werk is.

Vol enthousiasme en positiviteit legt ze de persoon die ze vóór haar camera heeft vast.

Femke heeft oog voor details en de omgeving en houdt het doel voor ogen, wat resulteert in ontspannen portretfoto’s  en krachtige reportages.

De liefde voor het fotografievak en haar serieuze aanpak zorgen voor een prachtig eindresultaat. Femke Oepts is een absolute aanrader!

mireille-bot-otto

A story to tell;

Door de unieke combinatie van sterk beeld én een krachtig merk maken we direct helder waar je als bedrijf voor staat

logo-femke-oepts-beeldstrateeg
ProfessieInBeeld-wit

Contact opnemen

Femke Oepts
Beeldstrateeg

De OndernemersTuin
Ruimte: 1.02
Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar

T: 06 20 67 32 35
E: femke@beeldstrateeg.com